Prikaz 1–24 od 76 rezultata

Braon
Crna

PANTALONE EDGAR

1.950,00 RSD5.889,00 RSD
(1.625,00 RSD bez PDV)

BERMUDE ERFT

3.692,00 RSD4.430,40 RSD
(3.076,67 RSD bez PDV)

Radne pantalone i kombinezoni su specijano dizajnirane pantalone koje imaju namenu da zaštite radnika i olakšaju mu rad. Najveću primenu imaju u građevinskoj industriji, radionicama, magacinima, proizvodnji, itd.
Funkcionalnost radnih pantalona
Radne pantalone su dizajnirane tako da garantuju udobno i dugotrajno nošenje čak i kada pantalone morate nositi ceo dan. Na sebi uglavnom imaju više multifunkcionalnih i praktičnih džepova. Mogu biti modularno napravljene sa nogavicama i tregerima koji se skidaju u zavisnosti od zahteva samog posla koji se obavlja. Neki modeli radnih pantalona imaju fluo paspule na zadnjim džepovima kombinezoneili iznad kolena kako bi radnici bili vidljivi u uslovima slabog osvetljenja.
Materijali
Radne pantalone se prave od različitih materijala u zavisnosti od namene, a neke su izrađene tako da mogu nositi na temperaturi do -40 C.  Uglavnom su izrađene od pamuka, kao i  od kombinacije pamuka i elastičnih materijala.

Izaberite radni kombinezon ili pantalone  za Vaš posao, industriju ili okruženje. Cosmos T&S d.o.o. Vam nudi širok spektar modela radnih pantalona različitog kvaliteta, namena i detalja kako bi odgovarale raličitim radnim situacijama.