Prikaz 1–24 od 614 rezultata

Zaštitna i radna odeća
Radna odeća predstavlja funkcionalnu zaštitnu odeću i dodatke za niz radnih okruženja. Radni kombinezoni, majice, pantalone i prsluci izdržavaju redovnu upotrebu uz održavanje udobnosti i pokretljivosti.
Radne jakne, pantalone i majice visoke vidljivosti koriste jarke boje i reflektujuće elemente kako bi radnici bili vidljivi u uslovima slabog osvetljenja. Laboratorijski zaštitni kombinezoni, mantili, kecelje, zaštitne kapuljače, kape, nazuvci i rukavice, su odeća koja je pogodna za laboratorijski rad, medicinske ustanove, kao i za delatnosti gde je radniku neophodna hemijski otporna radna odeća.
Kačketi i kape za  glavu, jakne, kaputi i dukserice zadržavaju toplotu i pružaju zaštitu radniku u hladnim radnim okruženjima. Sa druge strane radni prsluci i radne bluze održavaju normalnu temperaturu tela kod radnika u vrućim radnim okruženjima, jer  su napravljeni od paropropusih materijala, a poseduju i dodatne luftere radi bolje prozračnosti. Pred navedenog, zaštitna radna odeća bi trebalo radniku (ukoliko postoji potreba za time) da pruži zaštitu od vode i vlage (kišna odela i radne kabanice).

Tipovi radne odeće:

Majice
Košulje
Dukserice
Prsluci
Radna odela
Zimske jakne
Kišna odela (Kabanice)
Radne pantalone
Kecelje
Odeća visoke vidljivosti
Jednokratni program
Hemijski otporna odeća
Kape i kačketi

Cosmos T&S d.o.o. Vam nudi veliki izbor modela radne i zaštitne odeće, različitih karateristika i nivoa zaštite u zavisnosti od Vaših potreba. Možete odabrati odeću protiv visoke temperature, kao i koja će Vas zaštiti u radnim uslovima gde je hladno, ili vlažno okruženje. Pored toga imamo u ponudi hemihjski otpornu odeću i jednokratne programe odeće.