Prikaz 1–24 od 76 rezultata

PANTALONE-EDGAR-CRNE-52-LD-HT5K279LD
Braon
Crna

PANTALONE EDGAR

1.950,00 RSD5.889,00 RSD (1.625,00 RSD bez PDV)

BERMUDE ERFT

3.692,00 RSD4.430,40 RSD (3.076,67 RSD bez PDV)

Radne pantalone: Udobnost, funkcionalnost i zaštita

Zašto odabrati radne pantalone?

Radne pantalone i kombinezoni, HTZ pantalone ili radničke pantalone, specijalno su dizajnirane da pruže maksimalnu zaštitu i olakšaju rad svakom radniku. Idealne su za primenu u građevinskoj industriji, radionicama, magacinima, proizvodnji i mnogim drugim sektorima.

Funkcionalnost radnih pantalona

Radne pantalone su dizajnirane tako da garantuju udobno i dugotrajno nošenje, čak i tokom celodnevnog rada. Obično poseduju više multifunkcionalnih i praktičnih džepova, omogućavajući radnicima da lako pristupe alatima i opremi. Neki modeli dolaze sa modularnim dizajnom, sa nogavicama i tregerima koji se mogu skidati u zavisnosti od potreba posla.

Za dodatnu bezbednost, određeni modeli radnih pantalona imaju fluorescentne paspule na zadnjim džepovima ili iznad kolena, što povećava vidljivost radnika u uslovima slabog osvetljenja.

Materijali

Radne pantalone se prave od različitih materijala u zavisnosti od njihove namene. Neki modeli su dizajnirani da izdrže temperature do -40°C. Najčešće se izrađuju od pamuka ili kombinacije pamuka i elastičnih materijala, što omogućava udobnost, izdržljivost i slobodu pokreta.

Izaberite prave radne pantalone za vas

Bilo da vam je potreban radni kombinezon ili pantalone za specifične zadatke, Cosmos T&S d.o.o. nudi širok spektar modela radnih pantalona visokog kvaliteta, različitih namena i detalja, kako bi odgovarale raznim radnim situacijama.


  • HTZ pantalone
  • Radničke pantalone
  • Radni kombinezoni
  • Funkcionalne radne pantalone