Prikaz 1–24 od 330 rezultata

RUKAVICE ELBE

546,00 RSD871,00 RSD (455,00 RSD bez PDV)

Radne rukavice: Osigurajte maksimalnu zaštitu i sigurnost

Sve što treba da znate o radnim rukavicama

Radne rukavice – zaštitne rukavice, su dizajnirane za zaštitu ruku od različitih opasnosti uključujući posekotine, hemijske opekotine, visoke temperature, abrazije, udarce ili kontakt sa biološki opasnim materijama. Zaštitne rukavice su još jedno ime za radne rukavice, ali odabir pravog stila rukavica je ključan. Bez obzira na posao obavljate, opremljenost pravim alatom i opremom može pomoći da posao obavite efikasno i sigurno.

Od čega vas štite zaštitne rukavice?

Zaštitne rukavice mogu vas zaštititi od mnogih opasnosti, sprečavajući razne kratkoročne i dugoročne povrede na radnom mestu. Odabir pravih rukavica zavisi od specifičnih rizika u vašem radnom okruženju. Na primer, nikada ne preporučujemo da nosite osnovnu kožnu rukavicu dok rukujete oštrim, masnim metalima. Sa druge strane, nikada ne preporučujemo da tokom rada sa drvetom nosite tanku zaštitnu rukavicu.

 1. Hemikalije i biološke opasnosti: Kada rukujete hemikalijama, postoji rizik od hemijskih opeklina ili drugih povreda. Rukavice otporne na hemijsku i biološku opasnost formiraju potpunu barijeru oko vaših ruku, štiteći vas od kontakta sa opasnim materijama.
 2. Posekotine, ubodi i opasnosti od abrazije: Gotovo da nema industrije gde ove opasnosti nisu prisutne. Naš izbor radnih rukavica varira od tankih jednokratnih do najtežih rukavica otpornih na rezanje. Kožne rukavice su odličan izbor za zaštitu od abrazije, dok specijalizovane rukavice pružaju zaštitu od oštrih i masnih metala.
 3. Fizičke povrede: Rad na građevini, premeštanje teških predmeta ili rad u garaži može dovesti do povreda. Rukavice otporne na udarce apsorbuju deo energije i šire je na celu površinu rukavice, sprečavajući ozbiljnije povrede.

Zašto su radne rukavice neophodne?

Bez obzira na vrstu posla, pravilno odabrane radne rukavice mogu vam pomoći da radite sigurno i efikasno. Opremljenost pravim rukavicama je ključna za prevenciju povreda i osiguranje bezbednosti na radnom mestu.

Nabavite radne rukavice u prodavnici Cosmos T&S

Posetite prodavnicu Cosmos T&S i pronađite širok spektar radnih, HTZ i zaštitnih rukavica koji odgovaraju svim vašim potrebama. Naša ponuda uključuje visokokvalitetne rukavice za različite industrije i radne uslove.

Ako niste sigurni koje su radne rukavice najbolje za Vas i Vaše radno mesto, najbolje je da se obratite direktno jednom od naših stručnjaka za rukavice, radi korisnih saveta


 • HTZ rukavice
 • Zaštitne rukavice
 • Rukavice za rad
 • Sigurnosne rukavice
 • Radne rukavice za zaštitu
 • Rukavice za hemijsku zaštitu
 • Rukavice otporne na rezanje
 • Rukavice za fizičku zaštitu